Ontdek licht, lucht en lol in je leven...

Kies jouw eigen weg Wijs

Coaching en
training

Organisatie- en teamontwikkeling

Je bent uniek…

Kom ook tot bloei!

Jouw wereld is zó waardevol…  Je hebt alles in je om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Met de juiste steun en begeleiding kun jij ook thuiskomen bij jezelf. Het is jóúw leven! Blijf niet zitten, maar pák die kansen. Samen met ons, want wij helpen je en begeleiden je. Individueel of in groepsverband. Je kunt bij ons terecht voor:
 • Organisatie ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Loopbaancoaching
 • Wandelcoaching
 • VIP-weekenden

Coaching met resultaten…

Dit zeggen anderen over mij

“Ik heb Ilja ervaren als een hele fijne persoonlijkheid. Een coach met een sprankelende en creatieve inslag.
Mijn coachtraject was vooral gericht op het vinden van zingeving en dat is gelukt! Door te praten, te tekenen bij de gesprekken en mij een moodboard te laten maken, kwam ik langzaam bij mijzelf. Zij heeft mij doen inzien dat er meer is dan ‘doen’ en ‘hebben’, namelijk ‘zijn’.

Dat ik er ook toe doe zonder werk en met een uitkering! Ik doe nu vrijwilligerswerk, maak veel tekeningen en schilder. Ik ben langzaam op weg naar acceptatie.
Ilja! Enorm bedankt voor het warme duwtje in de rug op mijn weg hiernaar toe!”

Warme groet
Maaike

“Meteen vanaf het begin heb ik me bij jou heel vertrouwd gevoeld en dat is de rest van het traject altijd zo gebleven. Ik kon alles tegen je zeggen. Dit heb ik ook gedaan.

Ben ook heel blij dat ik mezelf helemaal open heb durven stellen. Je hielp me zonder het voor me te doen. Ik moest zelf aan het werk. Het zelf doen, zelf actie ondernemen. 

Ik heb goed aan mijzelf gewerkt en daardoor een duidelijk resultaat geboekt. Ik weet wat ik echt wil en ik ga ervoor. Dank je wel!

Mijn cijfer aan jou zou ook zeker een 9 zijn. Ik kan niets bedenken waar ik me niet fijn bij voelde. Bedankt voor alle steun en begeleiding.  

Vriendelijke groet,
S. te B uit Assen

Lees ook het verhaal van Lammie, die niemand wilde teleurstellen en elk weekend vermoeid wakker werd. Na een coachingstraject van Ilja zit ze weer lekker in haar vel. 

je bent sterker dan je denkt

Wij geloven in jouw veerkracht…

Vier het leven weer en vertrouw op je eigen veerkracht. Je bent veel sterker dan jezelf denkt. Wij hebben diverse methoden tot onze beschikking om jou te helpen jezelf weer te herontdekken. Wij werken met de volgende methoden:
 • De Platina communicatiestijlen
 • Kleurprofilering
 • Kernkwadranten (talenten & valkuilen)
 • De veranderstijlen
 • Enneagram
 • Voice Dialoge
 • En nog veel meer

Ilja Goossens

Organisatie- en teamcoach

Ilja

onze diensten

Hoe kunnen we jou helpen?

Hoofd, Hart en Handen: die nemen wij mee wanneer we aan het werk zijn. Het hoofd staat voor onze vakkennis en het logische denken. Het hart staat voor onze liefde voor dit vak én de betrokkenheid bij jou en je proces. De handen staan voor zelfregie (het stuur in handen nemen) en het (inter)actief zijn: het is jouw wens, jouw groei en ontwikkeling en jouw verantwoordelijkheid.

Creatief

Aan de hand van creatieve werkvormen komen we tot de kern van elk vraagstuk.

Associatief

Bij onze trainingen zoeken we met elkaar naar samenhang, verbanden en associaties.

Interactief

Wij maken gebruik van een breed scala aan interactieve werk- en spelvormen.

Ervaringsgericht

Maak gebruik van de ervaring die je in je leven hebt opgedaan. Benut die positief!

jouw leven is waardevol

Word de regisseur die je verdient

Ben jij klaar voor een nieuwe start? Pák dat moment en word zélf weer de regisseur die je verdient! Op eigen kracht en met nieuwe en frisse motivatie. Meld je ook aan bij een van onze activiteiten. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Gun jezelf dat cadeau…

contact

Wegwijscoach
De Wouden 189
9405 hg assen

Bezoekadres: De Lauwers 1, Assen

Telefoon: 0683984962
info@wegwijscoach.nl

Contact