Ontdek licht, lucht en lol in je leven...

Dienstenaanbod

Dit is wat wij doen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Jouw wereld is zó waardevol

Je hebt alles in je om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Met de juiste steun en begeleiding kun je ook thuiskomen bij jezelf. Het is jouw leven, pak je kansen! Samen met ons, want wij helpen en begeleiden je. We doen dit in organisaties, individueel en in groepsverband.

Je kunt bij ons terecht voor

1

Organisatie en team ontwikkeling

2

Persoonlijke ontwikkeling

3

Loopbaan coaching

Kort & Krachtig

Je wilt inzicht in waar je staat, je wilt je verhaal kwijt, je wilt vooruit en een stip op de horizon? Even de focus op jou? Dat kan in de volgende coachingssessies!
  • Wandelcoaching

2.5 uur coachingssessie inclusief koffie/ theemoment

  • VIP coaching

Een volledig verzorgde dag, dagdeel of weekend.

  • Life coaching

Een aanbod op maat

Ervaring van anderen

Lammie heeft het coachingstraject van Ilja als volgt ervaren:

“Vermoeid wakker worden in het weekend na een lange werkweek. Onrustig in mijn hoofd door van alles en nog wat te moeten, werken en leven in de waan van de dag. En vooral niemand te willen teleurstellen. Te moe om leuke dingen te ondernemen met mijn dierbaren. Dit was in een notendop mijn situatie voor mijn coaching traject. Een uiting van stress. De kans op uitval was behoorlijk aanwezig. Vanaf het eerste gesprek met Ilja, belandde ik een warm maar ook kritisch bad. Een coach die mij een spiegel voorhoudt, me bewust maakt van mijn eigen invloed, kwaliteiten, valkuilen en verwachtingen etc. En de veiligheid bood om te oefenen, om fouten te maken en om te leren. Elke ochtend stel ik mezelf de vraag: welke bestuurder zet ik vandaag achter het stuur? Na een aantal maanden en slechts een aantal coachgesprekken maak ik de balans op. Ik heb weer regie en overzicht in mijn werkzaamheden. Mijn werkweek sluit ik af met een glimlach en een voldaan gevoel. Natuurlijk heb ik nog veel verbeterpunten en er valt heus nog winst te halen. Maar ik kijk ook naar mijn successen die ik heb behaald. De fijne gesprekken met collega’s, de samenwerking en ons gezamenlijke doel om te bouwen aan een mooie organisatie. Ik kijk nu uit naar het weekend én stiekem ook een beetje naar de komende werkweek. Bedankt Ilja, dat je een stukje met mij mee bent meegelopen op mijn weg. Bedankt directie van CURA XL voor dit mooie cadeau.

#coaching #balans #bouwen #kansen #regie #werkgeluk

contact

Wegwijscoach
De Wouden 189
9405 hg assen

Bezoekadres: De Lauwers 1, Assen

Telefoon: 0683984962
info@wegwijscoach.nl